Pilvipalvelu 90 % pienemmällä hiilijalanjäljellä

CO2 Laskuri

Konesalien päästöt ovat maailmanlaajuisesti suuremmat kuin lentoliikenteen. Suomen noin 2000:sta konesalista suurin osa on heikon energiatehokkuuden omaavia pieniä saleja. Ympäristölle ei siis ole yhdentekevää, millä tasolla konesalin energiatehokkuus on.

Takana edistyksellistä suunnittelua

Evercloudin energiatehokkuus perustuu pääkonesalimme moduulirakenteeseen. Siinä tyypillinen jäähdyttämisestä syntyvä energiahäviö on minimoitu kylmä- ja kuumakäytäviin, joista se ensisijaisesti johdetaan lämmön talteenottoon. Usein tämä hukkalämpö johdetaan vain ulos sitä mitenkään hyödyntämättä.

PUE-lukumme kestää vertailun

Panostuksemme ympäristövastuulliseen palvelutuotantoon näkyy pääkonesalimme energiatehokkuudessa. Sen PUE-luku (Power Usage Effectiveness) – vain 1,17 – edustaa alansa parasta luokkaa.

Evercloud CO2 laskuri

Virtuaaliprosessorit

% alaa parempi
Evercloud
Toimialalla*

Keskusmuisti

% alaa parempi
Evercloud
Toimialalla*

Kiintolevytila

% alaa parempi
Evercloud
Toimialalla*

Päästöt yhteensä

Evercloudin valitsemalla yrityksenne voi säästää:

kg CO2 /v
* Onko vertailu reilu?

Evercloudin laskurilla voit helposti laskea päästösäästösi. Laskuri vaatii toimiakseen vähintään 10” tuumaisen näytön.

Aloita säästäminen nyt!

*Mihin vertaamme?

Evertechin toimintamalli pitää päästöt kurissa ja tehostaa energian hyödyntämistä. Laskurin loppusumman päästösäästöt perustuvat vertailukohtana käytettävään ei-uusiutuvaan energiaan. Vertailu keskimääräiseen arvioon PUE-luvusta (1,8) vs. Evercloudin PUE-luku (1,17) perustuu diplomityöhön ”Carbon dioxide emissions estimate for a datacenter” 2016-2017.

Tarkemmin ajatellen emme päästä juuri mitään

Kaikki käyttämämme energia on sertifioitua EKOenergiaa, joka perustuu 100 %:sesti uusituvista energialähteistä tuotettuun hiilineutraaliin sähköön. Pääkonesalistamme tuotettujen pilvipalveluiden koko elinkaaren hiilidioksidipäästöt ovat noin 90 % pienemmät kuin kilpailijoillamme keskimäärin.

Ekologinen ja taloudellinen

 

Hinnoittelu