EverTech Oy

Tavoitteemme on olla Suomen halutuin pk-yritysten pilvipalveluiden tuottaja

EverTech Oy on suomalainen, avainhenkilöidensä omistama pilvipalveluiden tarjoaja. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme nykyaikaisten ja kustannustehokkaiden digitaalisten palveluiden hyödyntämisessä.

Positiivisia yllätyksiä

Palveluidemme käytettävyys sekä asiakaslupauksemme perustuvat pitkän kokemuksen tuomaan osaamiseen. Tinkimättömällä palveluasenteellamme pyrimme varmistamaan asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Luottamus ansaitaan

Luotettavuus, turvallisuus ja palveluidemme saatavuus ovat tekemisemme keskiössä.

Yhteiskuntavastuullisuus

Palveluissamme noudatamme kestävän kehityksen ympäristövastuun periaatteita.

EverTech Oy

Ydinosaamistamme ovat helppokäyttöisten yksityis- ja hybridipilvipalveluiden tuottaminen sekä hosting- ja konesalipalvelut kotimaisille pk-yrityksille. Evertech on perustettu vuonna 2012 ja tuotamme asiakkaillemme pilvipalveluita kolmesta Suomessa sijaitsevasta konesalistamme. Yrityksemme avainhenkilöillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus ICT-alalta. Kokemuksemme myötä meille on syntynyt vankkumaton usko luotettavuuden ja hyvän palveluasenteen merkitykseen asiakastyytyväisyyden takaajana.

Ajatuksenamme oli kehittää alan paras konesaliratkaisu

Vuosien saatossa jalostunut asiakasymmärrys ja halu tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme on kirittänyt meitä kehittämään alalla ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden: Turvallisen ja kustannustehokkaan käyttöympäristön palveluna, josta me otamme kokonaisvastuun – ilman välikäsiä tai ehtoja. Näin syntyi Evercloud-pilvipalvelu. Tarjoamamme palvelukokonaisuuden yhtenä osana on oma konesali, puhtaalta pöydältä suunniteltuna ja toteutettuna. Palvelun turvallisuuden ja luotettavuuden toteutimme perinteitä kunnioittaen. Ja sen energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden varmistimme rohkeasti innovoiden. Näin syntyi modulaarinen Evercloud-konesali. Palvelukonseptissamme vastaamme kaikista palvelun laatuun ja toimivuuteen liittyvistä seikoista itse. Me olemme EverTech Oy.

EverTech Oy tuottaa ensimmäisenä Suomessa pilvipalveluita moduulikonesalista