Rekrytointi

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia liittymään alan eturivin ammattilaisista koostuvaan joukkoomme.

Me EverTech Oy:ssä autamme asiakkaitamme hyödyntämään nykyaikaisia digitalisaation suomia mahdollisuuksia tarjoamalla heille helppokäyttöisiä yksityis- ja hybridipilvipalveluita sekä korkean käytettävyyden konesalipalveluita. Liiketoimintalähtöisten ratkaisujemme ansiosta entistä useampi yritys on uskonut kriittiset IT-järjestelmänsä osaaviin käsiimme Evercloud-pilvipalveluun. Alalla ainutlaatuisessa palvelukokonaisuudessamme asiakas saa turvallisen ja kustannustehokkaan käyttöympäristön palveluna, josta otamme kokonaisvastuun ilman välikäsiä ja erityisehtoja.

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset ja yhteisöt sekä erityisesti ohjelmistotalot. Tavoitteemme on olla Suomen halutuin pk-yritysten pilvipalveluiden tuottaja.

Kasvuvireisenä asiantuntijatalona etsimme jatkuvasti uusia osaajia liittymään alan eturivin ammattilaisista koostuvaan joukkoomme. Mikäli haluat mukaan huipputiimiin tarjoamaan Suomen parhaita konesalipalveluita, katso avoimet työpaikat ja laita hakemus sisään. Mikäli osaamistasi vastaavaa pestiä ei löydy, voit jättää avoimen hakemuksen.

Pilviarkkitehti

Etsimme pilviarkkitehtia hybridi- ja multicloud-pilvipalveluiden kehittämiseen ja tuotteistamiseen.

Lue lisää

Asiantuntijamyyjä

Etsimme kokenutta pilviratkaisujen asiantuntijamyyjää.

Lue lisää

Avoin hakemus

Mikäli osaamistasi vastaavaa pestiä ei löydy, voit jättää avoimen hakemuksen osoiteeseen palvelu[ät]evertech.fi