Järjestelmäasiantuntija

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa DevOps-ympäristöjen käyttöönottoon ja ylläpitoon

Ota urallasi seuraava steppi
ja tule mukaan joukkueeseemme

 

Haluatko olla mukana tekemisen ykköskentällisessä viemässä osaamisesi uudelle tasolle? Vahvasti kasvuvireisessä asiantuntijatiimissämme pääset paalupaikalle hyödyntämään vahvuuksiasi ja kehittymään pilvi- ja konesalipalvelujen ammattilaisena.

Toimenkuvaasi kuuluvat DevOps-ympäristöjen käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvät tehtävät,
sekä em. tehtäviin liittyvien työkalujen ja menetelmien jatkuva kehittäminen. Osaaminen ohjelmistokehityksestä ja ohjelmistotestauksesta ovat hyödyksi toimenkuvan menestyksekkäässä hoitamisessa.

Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet järjestelmällinen ja hahmotat kokonaisuuksia. Lisäksi olet myös palveluhenkinen tiimipelaaja ja hoidat vastuullasi olevat tehtävät huolellisesti loppuun asti. Laadukas dokumentointi on sinulle itsestäänselvyys ja olet ollut työelämässä vakituisesti ainakin pari vuotta.

Odotamme sinulta osaamista pilvipalveluista kuten Azure ja OpenStack, DevOps-työkaluista kuten Jenkins, Git ja Ansible, sekä virtualisointi-työkaluista kuten Docker ja Kubernetes.

Eduksesi on kokemus ohjelmistotuotannosta, Linux ylläpito-osaaminen sekä IP-verkkojen ja palomuuriteknologioiden tuntemus.

Mikäli tunnet tämän tehtävän omaksesi ja haluat asiantuntijatiimimme uudeksi jäseneksi, kerro meille itsestäsi vapaamuotoisella työhakemuksella. Tarjoamme huippupaikan dynaamisessa kasvuyrityksessä sekä viihtyisän, mutkattoman työyhteisön, josta ei tule puuttumaan työn iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Lisätietoja avoinna olevasta järjestelmäasiantuntijan tehtävästä saat Pekka Rasilta, puh. 040-848 4595, s-posti pekka.rasi@@evertech.fi

Kilpailukykyinen palkka

Kattava työterveydenhuolto

Hae tehtävään!

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, rtf.