Riskitön käyttöönotto

Huolehditko suotta?

Kriittistä IT-infraa koskevissa muutostilanteissa esiin nousee usein epävarmuus kustannuksista, palvelukatkojen pituudesta ja määrästä. Huoli onkin aiheellinen, mikäli muutosta ja huomioitavia asioita ei ole kartoitettu ja suunniteltu riittävän hyvin. Tämän lisäksi on tärkeää, että asiakkaan ja palveluntarjoajan intressit ovat yhteiset.

Olemme kuulleet…

Asiakkailtamme olemme kuulleet hankkeista, joissa toimittaja laskuttaa kaikesta erikseen, jopa palveluidensa käyttöönotosta. Mikäli käyttöönoton aikana tulee yllätyksiä, ne viivästyttävät projektia ja lisäävät asiakkaalle kertyviä kustannuksia. Palveluntarjoajan laskutus kasvaa sitä suuremmaksi mitä huonommin hankkeeseen on valmistauduttu. Nurinkurista, eikö vain?

Evercloud-toimintamalli on jotain aivan muuta

Tavoitteemme on korkea asiakastyytyväisyys jo palveluidemme käyttöönottoprojektista alkaen. Me kannamme päävastuun kokonaisuudesta, ja asiakkaamme tehtävä on vain avustaa meitä projektisuunnitelman mukaisesti. Nopean ja laadukkaan käyttöönoton varmistamiseksi kartoitamme ja suunnittelemme muutosprosessin huolellisesti. Kun sekä nykytilanne että selkeä, asiakkaan kanssa yhdessä määritelty tavoitetila on selvillä, olemme valmiit toteuttamaan yliheiton nopeasti ja hallitusti. Varmaan jo arvasitkin, että käyttöönottoprojektista erikseen emme asiakkaitamme laskuta.

”Vaivattomasti sujunut käyttöönottoprojekti teki vaikutuksen”

Hanna Siegfried, talousjohtaja, Vallila Interior Oy

 

Lue tarina

Selvitetään palvelumme sopivuus yrityksellesi!

 

Ota yhteyttä