Meihin voit luottaa

Evercloud-pilvipalvelussa on panostettu erityisesti käytettävyyteen, vikasietoisuuteen, tietoturvaan ja suorituskykyyn. Asiantuntijamme Evertechissä huolehtivat siitä, että palvelinympäristö toimii alan parhaiden tietoturvakäytäntöjen ja standardien mukaisesti.

Automaattinen palautuminen laiterikosta

Evercloud-pilvipalvelussa on panostettu erityisesti käytettävyyteen, vikasietoisuuteen, tietoturvaan ja suorituskykyyn. Vikasietoisuus ja käytettävyys on toteutettu palvelinalustan klusteroinnilla, minkä ansiosta virtualisointialusta toipuu laiterikoista automaattisesti.

 

Palvelinkapasiteettia aina saatavilla

Palvelinten optimaalinen suorituskyky on varmistettu siten, että palvelinkapasiteettia on aina saatavilla ja kaikki palvelinten data sijaitsee ulkoisilla, korkean käytettävyyden levyjärjestelmillä. Tietoturva on varmistettu osin fyysisin (palvelinkeskustilat), teknisin (palomuuri ja IPS-laitteistot) ja hallinnollisin (ITIL, ISO27001 ja PCI DSS parhaat käytännöt) menetelmin.

Kapasiteetin lisäykset ja muutokset on tehty helpoiksi ja joustaviksi. Virtualisoinnin ansiosta järjestelmien päivitykset voidaan toteuttaa snap shot -periaatteella, jolloin muutokset tuotantojärjestelmiin voidaan ensin testata turvallisesti kehitysympäristössä.

 

Tietojen jatkuva saatavuus on varmistettu

Palvelun kulmakivenä ovat modernit, TIER-3 tason palvelinkeskukset. Palvelinkeskuksissa on huomioitu erityisesti tietojen saatavuus ja tietoturva. Tietojen jatkuva saatavuus on varmistettu älykkäällä varavoimajärjestelmällä sekä kahdentamalla kaikki kriittiset järjestelmäkomponentit ja tietoliikenneyhteydet.

Evertechin asiantuntijat huolehtivat, että palvelinympäristö toimii alan parhaiden tietoturvakäytäntöjen ja standardien mukaisesti. Järjestelmien ajantasaisesta suojauksesta pidetään huolta mm. palomuurien, hyökkäyksenestojärjestelmien sekä automaattisten haavoittuvuustarkistuksien avulla. Palvelinjärjestelmien turvallinen etäkäyttö on toteutettu salattujen yhteyksien kautta.

 

Tietoturva ja versiopäivitykset ajan tasalla

Evercloud-pilvipalvelun tietoturva on varmistettu fyysisin, teknisin ja hallinnollisin keinoin. Asiakkaamme järjestelmät ovat palvelinkeskuksissa palomuuri- ja hyökkäyksenestolaitteistojen takana. Evercloud-palvelua suojaavat myös IPS-järjestelmät (Intrusion Prevention System), jotka päivittävät jatkuvasti tietoa haavoittuvuuksista ja hyökkäyskuvioista, etsivät tunnisteita verkkoliikenteestä ja tarvittaessa estävät hyökkäykset jo verkon reunalla. Kahdennettu ja vikasietoinen palomuuri/IPS/VPN/SSL-VPN-suojaus sekä SSL-kiihdytys/Load Balancing -järjestelmät suojaavat asiakkaidemme verkkopalveluita 24 tuntia vuorokaudessa.

 

Varmistus ja palautus

Tietojen automaattinen varmuuskopiointi on Evercloud-pilvipalvelun keskeinen elementti. Palvelu sisältää varmistusten ylläpidon ja valvonnan sekä erillisestä tilauksesta palautuksen asiakkaamme tarpeen mukaan. Varmistukset säilytetään vähintään 3 kuukautta taaksepäin. 

”Evercloud-pilvipalvelu on huippuluokkaa”

Jukka Mattila, talousjohtaja, Palvelualojen ammattiliitto PAM

 

Lue tarina