Vallila Interior siirtyi sujuvasti Evercloudiin

Design- ja sisustusyhtiö Vallila Interior valitsi EverTech Oy:n uudeksi konesalipalvelujen tuottajakseen. Tehokkaasti toteutettu ja vaivattomasti sujunut käyttöönottoprojekti teki vaikutuksen Vallilan talous- ja hallintojohtaja Hanna Siegfriediin.

Omaan suunnitteluun perustuvien sisustustekstiilien ja -tuotteiden valmistaja ja julkitilojen projektisisustuspalvelujen tarjoaja Oy Vallila Interior Ab on viime vuosina panostanut kuluttajaliiketoimintaan omien kivijalkamyymälöiden ja verkkokaupan myötä. Yhtiöllä on tällä hetkellä yhdeksän kivijalkamyymälää Suomessa ja kymmenes avataan Rediin syksyllä.

Kuluttajaverkkokauppa palvelee asiakkaita jo Suomessa, Ruotsissa sekä muissa EU-maissa. Yritysasiakkaille on juuri avattu oma B2B-verkkokauppa, ja lisäksi yhtiö on perustanut uuden logistiikkakeskuksen Tuusulaan kaksi vuotta sitten.

Aktiivinen ja sparraava konesalipalvelujen tuottaja

– Mittavien IT-kehityshankkeiden toteuttamiseksi tarvitsimme aktiivista kumppania ja sparraajaa IT-ratkaisujen, pilvi- ja konesalipalvelujemme tuottajaksi. Office365 -projekti muodosti merkittävän osan kokonaisuudesta, joten toivoimme uudelta konesalipalvelujen tuottajalta synergiahyötyjä hankkeeseen, kertoo yhtiön IT-asioista ja -hankinnoista vastaava talous- ja hallintojohtaja Hanna Siegfried.

Usealta palveluntuottajalta pyydetyt tarjoukset osoittautuivat Siegfriedin mukaan hyvin tasavertaisiksi sekä palvelutasoltaan että kustannuksiltaan. Tarjouskilpailuun valikoituneen EverTech Oy:n nimi nousi toistuvasti esiin Vallila Interiorin kartoittaessa ERP-toimittajien ja asiakkaiden kokemuksia laadukkaiden ja luotettavien konesalipalvelujen tuottajista. Tarjouskilpailun voittanut Evertech erottautui kilpailijoistaan mm. hinnoittelumallillaan, modernilla teknologiallaan sekä erityisesti palvelujen ympäristönäkökulmalla.

Konesalipalvelun vaihtajaa huolettavat käyttökatkot

Siegfriediä askarruttivat palvelintoimittajan vaihdoksessa erityisesti Vallilan liiketoiminnan jatkuvuus ja käyttökatkot.

– Liiketoiminnan digitalisoitumisen myötä toimintamme edellyttää jatkuvaa, häiriötöntä pilvipalvelua sekä palvelujen ehdotonta luotettavuutta ja tietoturvan ehdottoman korkeaa tasoa.

Evertechin käyttöönottoprojektin palvelukuvaus vakuutti hänet siitä, että yhtiö tietää mitä tekee. Tätä tuki myös yhtiön hinnoittelumalli, jossa käyttöönottoprojektista ei erikseen veloiteta. Siegfriedin mukaan myös palvelujen jatkuvat veloitukset ovat hyvin läpinäkyviä ja vertailukelpoisia.

– Käyttöönottoprojekti antoi meille signaalin standardoidusta prosessista, joka perustuu yhtiön kokemukseen ja osaamiseen viedä vaativia käyttöönottoja onnistuneesti maaliin. Se vahvisti käsitystämme, että Evertech pystyy luotettavasti ja varmasti palvelemaan yhtiömme kokoluokkaa ja kompleksisuutta edustavia asiakkaita, hän toteaa.

Asiakaslähtöisesti hoidettu käyttöönotto vapautti resurssit liiketoimintaan

Siegfriedin mukaan käyttöönottoprojekti kokonaisuudessaan hoidettiin joustavasti ja asiakkaan etua silmällä pitäen.

– Pystyimme täysin keskittymään omaan päivittäiseen toimintaamme ilman liiketoimintaa häiritseviä käyttökatkoja, kun Evertech asioi antamillamme valtuutuksilla suoraan aikaisemman palveluntuottajamme kanssa. Onnistuneen siirron myötä pääsimme välittömästi käynnistämään Office365 -hankkeen. Myös tämä toteutettiin tehokkaasti ja asiantuntevasti aikataulussaan toimittajan ja sen kumppaniverkoston avulla.

Matkaan mahtui yllättäviäkin mutkia, mutta viivästyksiltä vältyttiin.

– IT-managerimme vaihtui projektin aikana. Evertech tuli hienosti apuun ottamalla suunniteltua suuremman roolin haastavassa tilanteessa. Tämän ansiosta hankkeen kriittisessä vaiheessa tapahtunut henkilövaihdos ei hidastanut hankkeen läpiviemistä, hän sanoo.

Pilvipalvelujen tarjoajan vaihtuessa koko Vallila Interiorin verkkoympäristö siirtyi Evertechin hallintaan.

– Meillä on toimintaa lukuisilla eri paikkakunnilla Suomessa. Verkkojen haltuunotto ja yhdistäminen kokonaisuudessaan sujui tyylikkäästi ja ammattitaitoisesti verkkopalvelumme käynnistyttyä ennätysmäisen ripeästi käyttöönottoviikonlopun aikana. Tämä kuvaa mielestäni hyvin palvelutoimittajan sitoutuneisuutta asiakashankkeen onnistuneeseen läpivientiin, toteaa Hanna Siegfried tyytyväisenä.

 

Tutustu Evercloud-palvelun turvalliseen käyttöönottoon